Αγαπητοί φίλοι της σελίδας athoszone.
Η ιστοσελίδα μας »Αναζητά » συνεργάτες για την στήριξη της στο διαδίκτυο και για την γρήγορη ενημέρωση των Φίλων του Αγίου Όρους.

2016-08-26_234831
Η Συνεργασία μπορεί να αποτελείτε από Πατέρες, ή και Λαϊκούς που απαραίτητα διαμένουν στο Άγιον Όρος, η ακόμα η παραμονή τους σε αυτό να είναι άνω του 10ημέρου καθ΄ εκάστου Μηνός. Μπορούν να συμμετέχουν πατέρες από διάφορες Μονές ή εξαρτήματα, Αστυνομικοί, Λιμενικοί, Πυροσβέστες, Ιατροί, ακόμα και ιδιώτες.

Η Συνεργασία βασίζετε στην ενημέρωση φίλων του Αγίου Όρους, με θέματα που αφορούν αποκλειστικά και μόνον αυτό, με: Ανακοινώσεις, Ειδοποιήσεις, Ενημερώσεις, Ειδήσεις και άλλα.Τα ρεπορτάζ θα ακολουθούνται από εικόνα και κείμενο.

Όροι και προϋποθέσεις 

  • Απαιτεί από τους συνεργάτες: 
  1. Μόνιμη διαμονή, ή παραμονή άνω των 10 ημερών κάθε μήνα στο Άγιον Όρος,
  2. Τηλεφωνική, ή, διαδικτυακή κάλυψη.
  • Συνεργάτες: 
  1. Η κάθε ανάρτηση – ρεπορτάζ –  θα υπογράφεται ονομαστικά από τους συγγραφείς.
  2. Για όποιον ενεργό συνεργάτη που έχει γνώσεις στο διαδίκτυο θα μπορεί να εγγραφεί ως Συντάκτης ιστοσελίδας ( ο χρήστης έχει τα δικαιώματα να επεξεργάζεται την ιστοσελίδα).
  3. Κάθε ενεργός συνεργάτης  θα έχει δικό του e mail (name@athoszone.com) στην υπηρεσία webnode.

2016-07-06_212405Για το λόγο ότι αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.
Επίσης, το Athos Zone ΔΕΝ εκπροσωπεί την Ιερά Κοινότητα του Άγιου Όρους, ούτε την Ι.Μ. Μεγίστης Λαύρας και δεν χρηματοδοτείται από πουθενά. Η σελίδα έχει ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.

  • Συνεπώς: 
  1. Το Athos Zone, Δεν μπορεί να παρέχει οικονομική κάλυψη στους Συνεργάτες.
  2. Οι συνεργασία  είναι αφιλοκερδής.

Αν ενδιαφέρεστε μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τον διαχειριστή της σελίδας εδώ, ή μεταφερθείτε στη σελίδα Επικοινωνία  στην φόρμα επικοινωνίας.

Ήμαστε σίγουροι ότι θα  βοηθήσουμε ουσιαστικά στην έγκυρη ενημέρωση των φίλων του Αγίου Όρους με την αφιλοκερδή μας προσφορά σε αυτή, προς Δόξαν Θεού.

Ο Θεός μαζί σας,
Ευλογείτε.

Θεολόγος μοναχός
10/23-1-2017

Advertisements